diumenge, 2 de febrer del 2014

L'ombra del vent


Avui us portem una nova recomenació!

El llibre del qual parlarem és "L'ombra del vent" de Carlos Ruiz Zafón. Després de llegir-lo no ens hem quedat indiferents. La veritat és que és un llibre que deixa un rastre melancònic al teu interior. Els personatges són tant reals, amb les seves virtuds i problemes, que els acabes estimant i quan els perds, et sents buit, com si et faltés alguna cosa.

La nostra història succeeix a la Barcelona de la meitat del segle XX, on un noiet anomenat Daniel, acompanya el seu pare a un lloc secret, el cementeri dels llibres oblidats. Alla ell n'escull un. El que no sap en Daniel és que aquest llibre li canviarà la vida i farà que descobreixi una història que ja havia estat enterrada. Un amor tràgic que es repeteix, en la Barcelona més vella, on l'autor fa que les trames es desenvolupin com un joc de nines russes, amb autèntica perfecció.

Recomanem que us el llegiu amb temps i calma, disfrutant-ne cada capítol, ja que és un llibre dens i amb molts perssonatges i una trama força retorçada. Esperem que us encanti!